facebook tracking

Sini kertoo kesätyöstään Hoivakoti Kivipuistossa

Sinin työt Esperillä saivat alkunsa kesätyöstä. 

"Olen oppinut paljon lisää hoitotyöstä ja sain suoritettua myös minulta vielä puuttuneet lääkeluvat. Ammattitaidon lisäksi olen saanut täältä paljon itsevarmuutta työskentelyyn ja ihan elämään yleensäkin."

Lue koko artikkeli täältä

Kesätyö, jossa olet joka päivä jollekin tärkeä.

Plussana työssäni olivat mukavat työkaverit ja ”natusteltavan” hyvä ilmapiiri. Kannattaa hakea Esperiin kesäduuniin, sillä tästä saa hyvää työkokemusta kannustavassa ja avoimessa ilmapiirissä

Marjukka Ohjaaja, Hoitokoti Keltasirkku

Muistan olleeni ujo eikä minulla ollut juurikaan aikaisempaa kokemusta alalta, joten ensimmäisiin työvuoroihin meno jännitti. Tahto oppia oli kuitenkin kova ja muistan ottaneeni vastaan kaikki keikkavuorot, joita minulle tarjottiin. Työkaverit Narikassa olivat mahtavia. He tarjosivat minulle täydelliset puitteet itseni kehittämiseen ohjaajan työssä. Sain tukea, neuvoja, palautetta sekä myös vastuuta sopivassa määrin.

Tanja Ohjaaja, Hoitokoti Narikka

Voisiko hoitoala olla sinua varten?

Emilia oli kevään 2021 tuore ylioppilas. Hoitoala oli yksi niistä vaihtoehdoista, joita hän oli lukiossa miettinyt jatko-opintoja ajatellen. ”Mietin ammattia sairaanhoitajana tai fysioterapeuttina, mutta en varsinaisesti tiennyt, minkälaista työ sitten olisi”.

Saadakseen jonkinlaisen käsityksen hoitotyöstä, Emilia päätti hakeutua alalle kesätöihin ja teki avoimen hakemuksen Esperille. Heti seuraavana päivänä hänelle soitti hoitokoti Pajusirkun yksikönpäällikkö , ja kesätyö varmistui.

Syksyllä 2021 Emilia aloitti sairaanhoitajaopintonsa ammattikorkeakoulussa Turussa. Hän on miettinyt mahdollisuutta tehdä Esperillä keikkahommia opintojen ohessa talvella tai palata kesätöihin hoiva- tai hoitokotiin.

Hoiva-alaa pohtiville Emilialla on selkeä viesti:

”Jos harkitset ammattia hoitoalalle, mutta jokin mietityttää, mene rohkeasti kokeilemaan. Kyllähän sieltä pääsee pois, jos ei tykkää”.

Emilia, Hoitoapulainen - Hoitokoti Pajusirkku

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta