Kesätyö, jossa olet joka päivä jollekin tärkeä.

 • Kivoin muisto kesältä on, kun kävimme muutaman asukkaan kanssa lempipaikassani Aulangon näkötornilla ihastelemassa maisemia ja ajoimme sen jälkeen vielä torille jäätelöille.

  Suvi

  Sosionomi, Koti Ilovuori

 • Olin kesän Esperillä hoitoapulaisena hoivakodissa. Koin, että minut otettiin hyvin vastaan vaikka olin alalla aivan vasta-alkaja ilman aiempaa kokemusta. Kysymällä kuitenkin oppi ja viihdyinkin kesän todella hyvin.

  Ella-Sofia

  Hoitoapulainen, Hoivakoti Albert

 • Saan tehdä rakastamaani työtäni maaseudulla, osana loistavaa työyhteisöä, jossa esihenkilö luottaa työntekijöihin ja antaa vapautta työhön.

  Satu

  Ohjaaja, Koti Kestintupa

 • Kesätöissä parasta oli viettää aikaa asukkaiden kanssa. Töissä oli silloin ja on edelleen hyvät työkaverit!

  Iida

  Lähihoitaja, Hoivakoti Orvokki

 • Olen oppinut paljon lisää hoitotyöstä ja sain suoritettua myös minulta vielä puuttuneet lääkeluvat. Ammattitaidon lisäksi olen saanut täältä paljon itsevarmuutta työskentelyyn ja ihan elämään yleensäkin.

  Sini

  Lähihoitaja, Palvelukeskus Kivipuisto

 • Plussana työssäni olivat mukavat työkaverit ja ”natusteltavan” hyvä ilmapiiri. Kannattaa hakea Esperiin kesäduuniin, sillä tästä saa hyvää työkokemusta kannustavassa ja avoimessa ilmapiirissä.

  Marjukka

  Ohjaaja, Hoitokoti Keltasirkku

 • Jos harkitset ammattia hoitoalalle, mutta jokin mietityttää, mene rohkeasti kokeilemaan. Kyllähän sieltä pääsee pois, jos ei tykkää.

  Emilia

  Hoitoapulainen, Koti Pajusirkku

 • Muistan olleeni ujo eikä minulla ollut juurikaan aikaisempaa kokemusta alalta, joten ensimmäisiin työvuoroihin meno jännitti. Tahto oppia oli kuitenkin kova ja muistan ottaneeni vastaan kaikki keikkavuorot, joita minulle tarjottiin. Työkaverit Narikassa olivat mahtavia. He tarjosivat minulle täydelliset puitteet itseni kehittämiseen ohjaajan työssä. Sain tukea, neuvoja, palautetta sekä myös vastuuta sopivassa määrin.

  Tanja

  Ohjaaja, Hoitokoti Narikka

Joko Esperi Care Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@esperi.fi