facebook tracking
Palvelut

Ikäihmisten palvelut

Connect

Esperin ikäihmisten palveluvalikoimasta löytyy ympärivuorokautista hoivaa tarjoavia hoivakoteja, korkeatasoista ja monipuolista palveluasumista Saga-palvelutaloissa, virkistävää sekä kuntouttavaa päivätoimintaa sekä kuntoutusta kotihoidon tukena. 

Tarjoamme työtä ammattilaisille, jotka haluavat mahdollistaa turvallisen ja rikkaan arjen arvokkaille asiakkaillemme.

Tarvitsemme monipuolista osaamista omaavia ammattilaisia asiakkaidemme hyvinvoinnin ja mielekkään elämän mahdollistajiksi. 

Tervetuloa joukkoomme!

Avoimet työpaikkamme

Sinä olet voimavaramme

Henkilöstö on Esperin tärkein voimavara ja koulutettujen sekä motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja sitouttaminen ovat toimintamme perusta. 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen ja kehittymismahdollisuudet sekä joustavat työvuorot ja mahdollisuuden työkiertoon sekä uralla etenemiseen.

Työntekijämme ovat nimenneet Esperin vahvuuksiksi muun muassa työpaikan avoimuuden ja rentouden, hyvän työilmapiirin, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä hoitotyön laadukkuuden. 

 

Kehity kanssamme

Valtakunnallisena, kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä olemme turvallinen ja varma työnantajana. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet itsesi ja työn jatkuvaan kehittämiseen. 

Panostamme esimiestyöhön ja hyvään johtajuuteen - kun henkilöstö voi hyvin, on asiakkaillakin hyvä olla. 

Työsuhde-etuina tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, laadukkaat työvaatteet sekä etuja Esperin yhteistyökumppaneilta esimerkiksi vakuutuksista, majoituspalveluista ja autonvuokrauksesta.

Joko Esperi Care Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@esperi.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta