facebook tracking

Siirryin Esperille yrityskaupan myötä vuonna 2007 kuntouttamaan nuoria mielenterveyspuolen asiakkaita. Onnistunut toimintamallien jalkautus toi yksikölle laatusertifikaatin ja muutamien vuosien päästä lähdin vetämään yksikönpäällikön roolissa mielenterveyskuntoutujien itsenäisen asumisen tukemista, tukiasumista, kotiin vietäviä tukipalveluita sekä asumisvalmennusta. 

Tällä hetkellä vedän uutta yksikköä, jossa autan viemään Esperin toimintamallit käytäntöön asukkaiden ja henkilöstön tueksi ja avuksi. 

Olen saanut mahdollisuuden kokeilla myös myyntityötä, mutta veri veti takaisin operatiiviselle puolelle. Mielenterveyskuntoutujien kanssa työskennellessä tarvitaan hyvää tilannetajua, rajausta ja reiluutta, hurttia huumoria ja tsemppausta. Saan asukkailta ja työsalilla kävijöiltä positiivista palautetta ja tiimissämme on hyvä yhteishenki, mikä näkyy niin asukkaille kuin kunta-asiakkaille. Teemme sen mitä luvataan ja laadukkaasti. On ollut hienoa vaihtaa tehtäviä ja kokeilla jotain uutta, iso yritys mahdollistaa tällaiset kokeilut. 

Kymmenen vuoden kuluttua haaveilen toimivani yksikönpäällikkönä mielenterveys- ja päihdepuolella Espanjan aurinkorannikolla tai miksei vaikka ihan oloneuvoksena – kunhan se on Espanjassa. Kunnes Espanja koittaa, nautin työstäni Esperillä, ulkoilen koiran kanssa, mökkeilen, golfaan ja harrastan ryhmäliikunnassa. 

 

Joko Esperi Care Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@esperi.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta