facebook tracking

Monipalvelutyöntekijä Minna Paalanen

Minna on koulutukseltaan suurtalouskokki ja työskennellyt Esperillä monipalvelutyöntekijänä 2020 kesästä lähtien. Minna pitää monipuolisesta työnkuvastaan ja kokee työssään plussaksi sen, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Hänen tehtävänä on pitää paikat siistinä ja olla vastuussa pyykkihuollosta sekä jokavuotisesta siivoussuunnitelman teosta. Tarpeen mukaan hän auttaa myös keittiössä ruuanlaitossa sekä on muun henkilökunnan apuna asukkaiden kanssa.

Jo heti työhaastattelusta lähtien Minna koki itsensä tervetulleeksi Pappilankotiin, josta huokui lämmin tunnelma. Minnan mielestä on ollut hienoa nähdä, kuinka paljon Pappilankodissa panostetaan asukkaisiin ja heidän viihtyvyyteen. Kodissa tarjotaan asukkaille monenlaista toimintaa, työnohjausta sekä viikoittaisia retkiä. Minnan mielestä tärkeintä on se, että asukkaat viihtyvät, elävät kukin oman näköistä elämäänsä ja ovat onnellisia. Minna aina ihaillut kehitysvammaisten henkilöiden avoimuutta ja vilpitöntä rehellisyyttä. Hänestä oli heti luontevaa työskennellä heidän parissa, vaikkei Minnalla ole aikaisempaa kokemusta alalta.

Vapaa-ajalla Minna nauttii luonnossa liikkumisesta hektisen arjen vastapainoksi. Hän käy avomiehensä kanssa usein patikkaretkillä, paistamassa makkaraa laavulla tai pyöräilemässä metsäpoluilla. 

Joko Esperi Care Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@esperi.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta