facebook tracking

Rekrytoiva koulutus

Toteutamme syksyllä 2019 yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa rekrytoivan koulutuksen - lue lisää ja hae mukaan!

Hakemukseen pääset tästä

Miksi kannattaa hakea Esperille?

Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö ovat työmme lähtökohta. Haluamme olla alan suunnannäyttäjä ja osa ratkaisua hoiva-alan kysymyksissä.

Valtakunnallisuus ja monipuoliset uramahdollisuudet ovat valttikorttejamme työantajana. Tavoitetilamme on, että työntekijämme voisivat sanoa olevansa ylpeitä esperiläisiä. 

Tarjoamme palveluita ikääntyneille, vammaisille ja kehitysvammaisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä lapsiperheille.

Tule kanssamme auttamaan heitä, jotka tarvitsevat elämässään tukea, hoivaa, hoitoa ja huolenpitoa.

Mikä on rektytoiva koulutus?

Käynnistämme lokakuussa rekrytoivan koulutuksen yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston sekä TAKK:n kanssa (Tampereen Aikuiskoulutuskeskus). Hoiva-avustajat ovat tärkeä apu hoitotyön avustavissa tehtävissä ja vapauttavat lähi- ja sairaanhoitajien työaikaa heidän koulutustaan vaativaan hoitotyöhön. 

Rekrytoivassa koulutuksessa on myös mahdollisuus suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitajan tutkinto). 

Pirkanmaan yksiköt sijoittuvat eri paikkakunnille kuten Nokialle, Ylöjärvelle, Urjalaan, Punkalaitumelle, Sastamalaan, Mouhijärvelle ja Tampereelle. Mahdollisuuksia on siis monia!

Kenelle koulutus on tarkoitettu, ja miten voin hakea mukaan?

Rekrytoiva koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhanalaisille aikuisille (esim. määräaikaisessa työsuhteessa työskenteleville). 

Mukaan voit hakea TE-toimiston sivujen kautta. Valintaprosessi sisältää haastattelun, soveltuvuuskokeen sekä orientointijakson, jonka aikana lopullinen päätös koulutukseen pääsemisestä tehdään. Orientointijakso on kaikille opiskelijoille yhteinen ja on kestoltaan n. 2kk. 

Hae mukaan yllä olevan linkin kautta!

Lisätietoja

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta