facebook tracking
Palvelut

Kesätyö

Connect
Miksi kannattaa hakea meille kesätöihin?

Henkilöstö on Esperin tärkein voimavara ja haluamme panostaa olemassa olevaan henkilöstöömme ja samaan aikaan tarjota uusille tekijöille ura- ja oppimismahdollisuuksia. Työllistämme sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, sekä vuosittain satoja kesätyöntekijöitä ympäri Suomen. Haluamme panostaa siihen, että työpaikkaa vaihtamatta on mahdollisuus edetä uralla eteenpäin ja päästä hyödyntämään omaa osaamistaan mitä erilaisimmissa tehtävissä Esperin sisällä.

Kesätyöpaikkaa etsiessäsi kannattaa selvittää omalla paikkakunnalla sijaitsevat yksiköt, ja olla rohkeasti yhteydessä suoraan yksiköidemme esimiehiin. Voit myös verkostoitua kanssamme tällä sivulla "connect"-painikkeesta, ja luoda avoimen työhakemuksen. Tällöin on tärkeää tuoda esille, miltä paikkakunnalta etsit kesätöitä. Näin osaamme kohdentaa työpaikat oikein. 

Hae mukaan osaavaan joukkoomme - meillä löytyy töitä osaaville tekijöille!

Sinä olet voimavaramme

Henkilöstö on Esperin tärkein voimavara ja koulutettujen sekä motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja sitouttaminen ovat toimintamme perusta. 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen ja kehittymismahdollisuudet sekä joustavat työvuorot ja mahdollisuuden työkiertoon sekä uralla etenemiseen.

Työntekijämme ovat nimenneet Esperin vahvuuksiksi muun muassa työpaikan avoimuuden ja rentouden, hyvän työilmapiirin, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä hoitotyön laadukkuuden. 

 

Kehity kanssamme

Valtakunnallisena, kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä olemme turvallinen ja varma työnantajana. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet itsesi ja työn jatkuvaan kehittämiseen. 

Panostamme esimiestyöhön ja hyvään johtajuuteen - kun henkilöstö voi hyvin, on asiakkaillakin hyvä olla. 

Työsuhde-etuina tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, laadukkaat työvaatteet sekä etuja Esperin yhteistyökumppaneilta esimerkiksi vakuutuksista, majoituspalveluista ja autonvuokrauksesta.

Joko Esperi Care Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@esperi.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta